Welkom

Wie ben ik?

 

Ik ben Ruud van Gaal, en ben naast een vaste baan voornamelijk met fotografie bezig. Ik ben voorzien van een thuisstudio waar ik meestal portretfoto's maak, naast af en toe sessies buiten.

Daarnaast hou ik me ook bezig met Photoshop, om de gemaakte foto's net dat extraatje te geven.

Tegenwoordig hou ik deze site vrijwel niet meer bij, je kan beter werk van me bekijken op ruudvangaal.com.

Voor wat ouder werk zijn deze twee albums het meest representatief:

Nog meer portretfoto's vind je op de portretpagina, maar er zijn ook pagina's over natuur, architectuur en events (alhoewel ik me meestal bezig hou met portretfotografie). Ik heb een thuisstudio voorzien van de nodige flitsers, background and windmachine.

Je vindt hier ook nog foto's van me (alhoewel ik die over het algemeen niet veel bijhou):

Schroom niet om te mailen als je geinteresseerd bent om eens voor de camera te staan! Ik schiet eigenlijk altijd op TFCD basis, dus Time For CD (of download).


Nieuws

  • 04-05-2011 Elf Fantasy Fair in Haarzuilens heeft net z'n 2011 editie gehad. En wederom was het mooi weer. Ik heb de foto's op m'n (publiek toegankelijke) Facebook page gezet; klik hier.
  • 11-08-2010 Castlefest 2010 in Lisse; het begon vrij snel helaas te regenen op de zaterdag, maar ik heb toch nog een aantal plaatjes kunnen schieten. Zie hier.
    castlefest 2010
  • 26-04-2010 Het jaarlijkse Elf Fantasy Fair bij Kasteel Haarzuilens is weer geweest. Een selectie van foto's staat online (daarnaast zijn door de tijd heen diverse albums aangevuld met foto's).
    vamp nadine
 

 

Bezoek ook de Engelstalige photography site.

Meer Dolphinity activiteiten...

(c) 2006-2013 Dolphinity B.V. / Ruud van Gaal